Yhteiskunnallisen viestinnän ratkaisut radiossa

Kanssamme voit kertoa viestistäsi radiossa joko tehokkaalla täsmäviestillä eli tietoiskulla tai pidempikestoisemmalla ja tavoitteellisemmalla kampanjalla. Voit valita myös jatkuvan kumppanuuden kanssamme.

Kauttamme voit tavoittaa kohderyhmääsi radion vällityksellä joko tietoiskulla ja/tai kampanjalla.

Yhteiskunnalliseksi markkinoinniksi ja viestinnäksi katsotaan kaikki kansalaisten hyvinvointia lisäävä ja yhteiskuntaa hyödyttävä voittoa tavoittelematon (non-profit) viestintä. Esimerkkejä toimijoista, jotka voivat hyödyntää näitä RadioMedian palveluita, ovat muun muassa valtiot ja valtion laitokset, kunnat ja kaupungit, kuntayhteenliittymät ja kuntien markkinointiyritykset sekä järjestöt, säätiöt ja liitot.

Tietoiskut radiossa

24 tunnin tehokas haltuunotto radiokanavilla RadioMedian kautta. Lupaamme 1 000 000 nettikontaktia ryhmässä 18+. Asiakas voi maksimissaan toteuttaa 5 tietoiskua putkeen (rajoitettu kapasiteetti 1 tietoisku per päivä) ja 10 kpl kuukaudessa.

Etu tietoiskun ostajalle: vahvistaessasi 15 tietoiskua (12 kk sisällä) saat huomioarvo- ja vaikuttavuustutkimuksen veloituksetta.

Kampanjat radiossa

Varmista viestisi läpimeno valtakunnallisesti radiossa RadioMedian kautta. Tavoitamme viikossa 3,5 miljoonaa kuuntelijaa. Mediasuunnitelman mukainen kuuluvuus, pidempi vaikutusaika, suurempi impakti ja enemmän kontakteja. Laadimme tavoitteesi mukaisen räätälöidyn ratkaisun. Etu tietoiskun ostajalle: Jokaista 35k€ nettomediainvestointia kohtaan saat huomio- ja vaikuttavuusarvotutkimuksen edun (arvo 2300 €).

Muut palvelumme:

headphones

Mediasuunnittelu

Varmistaaksesi parhaat tulokset suosittelemme vuosisuunnitelman tekoa.

mic

Laadukas käsikirjoitus ja tuotanto

Olemme tunnistaneet Suomen parhaat käsikirjoittajat sekä tuotantoyhtiöt. Tarvittaessa tuomme teidät yhteen.

heart

Tutkittu tieto käytössäsi

Toteutettujen huomioarvo- ja vaikuttavuustutkimuksilla avulla pystymme osoittamaan minkälainen viesti meihin suomalaisiin toimii.

Ota yhteyttä

Artikkeliin liitetty henkilö

Juhana Häkkinen

Sales Director juhana.hakkinen@radiomedia.fi 050 340 8960

Matti Miettinen

Vastuuviestintä ja yhteiskunnallinen mainonta matti.miettinen@radiomedia.fi 044 023 0979

Yhteiskunnallinen ja yritysvastuuviestintä

RadioMedia tarjoaa yhteiskunnallisille toimijoille ja yritysvastuuviestiä välittäville yrityksille Suomen kattavimman ratkaisun tärkeiden viestien välittämiseen. Käytössäsi ovat kaikki suomalaiset kaupalliset radiokanavat, joiden välityksellä tavoitat miljoonat suomalaiset. Ratkaisumme saat edullisesti, sillä nautit yhteiskunnallisen ja vastuullisen viestijän hintaeduista.

Olet nyt varjossa ""staging"". Poistu